G. N. Yazıcı Et Al. , "Endüstriyel Ekmek Üretim Teknolojisi," In HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , İzmir: SİDAS MEDYA, 2021, pp.315-330.
Yazıcı, G. N. Et Al. Endüstriyel Ekmek Üretim Teknolojisi. 2021. In HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , SİDAS MEDYA, İzmir, 315-330.
Yazıcı, G. N., Özer, M. S., & Kahraman Genç, T., (2021). Endüstriyel Ekmek Üretim Teknolojisi. HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (pp.315-330), İzmir: SİDAS MEDYA.
Yazıcı, GAMZE, MEHMET SERTAÇ ÖZER, And Tülay Kahraman Genç. "Endüstriyel Ekmek Üretim Teknolojisi." In HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , 315-330. İzmir: SİDAS MEDYA, 2021
Yazıcı, GAMZE N. Et Al. "Endüstriyel Ekmek Üretim Teknolojisi." HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ , SİDAS MEDYA, 2021, pp.315-330.
Yazıcı, G. N. Özer, M. S. And Kahraman Genç, T. (2021) "Endüstriyel Ekmek Üretim Teknolojisi", HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ . İzmir: SİDAS MEDYA.
@bookchapter{bookchapter, author ={GAMZE NİL YAZICI Et Al. }, chaptertitle={Endüstriyel Ekmek Üretim Teknolojisi}, booktitle={ HUBUBAT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ}, publisher={SİDAS MEDYA}, city={İzmir},year={2021} }