Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırma Alanları
ARAŞTIRMA ALANLARI
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Besin Hijyeni ve Teknolojisi
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Su Ürünleri Teknolojisi
Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)
Kanatlı
Kanatlı Yetiştiriciliği
ÜNİVERSİTELER ARASI KURUL BİLİM ALANI BİLGİLERİ
Ziraat ve Ormancılık Temel Alanı
Su Ürünleri
İşleme Teknolojileri
WEB OF SCIENCE ARAŞTIRMA ALANLARI
Fisheries
Food Science & Technology
Biochemical Research Methods
Environmental Studies
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2018
Çukurova Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi