Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Mesleki Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR / GÖREVLER
Prof.Dr., ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, Ziraat Fakültesi, 2006 - Devam Ediyor
Doç.Dr., ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, Ziraat Fakültesi, 2001 - 2006
Yrd.Doç.Dr., ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, Ziraat Fakültesi, 1996 - 2001
VERDİĞİ DERSLER
İÇME SÜTÜ TEKNOLOJİSİ, Yüksek Lisans, 2014-2015
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ, Yüksek Lisans, 2014-2015
SÜR VE SÜT ÜRÜNLERİNİN TEMEL ANALİZ YÖNTEMLERİ, Yüksek Lisans, 2014-2015
SÜT ENDÜSTRİSİ VE ORGANİZASYONU, Yüksek Lisans, 2014-2015
SÜT İŞLEME TEKNOLOJİSİ, Lisans, 2014-2015
SÜT ENDÜSTRİSİNDEKİ GELİŞMELER, Yüksek Lisans, 2014-2015
DONDURMA TEKNOLOJİSİ, Yüksek Lisans, 2014-2015
ÖZEL SÜT ÜRÜNLERİ, Doktora, 2014-2015
GIDA ANALİZLERİ 1, Lisans, 2014-2015
GIDA ANALİZLERİ II, Lisans, 2014-2015
YÖNETİLEN TEZLER
Doktora, Y.Parlak, "Çerkez Peynirinde İkame Tuzlarla Sodyum Miktarını Azaltma Olanakları", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Haziran, 2014.
Doktora, M.Soltani, "İran?da Üretilen Ultrafiltre Beyaz Peynirin Özellikleri Üzerine Tuz Oranı ve Depolama Süresinin Etkileri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Mayıs, 2013.
Doktora, Ö.Gölge, "Kelle Peynirlerinin Özellikleri Üzerine Starter Kültür Kullanımının Etkileri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Haziran, 2009.
Doktora, D.Say, "Tuz Konsantrasyonunun ve Olgunlaşma Süresinin Kaşar Peyniri Özellikleri Üzerine Etkileri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Haziran, 2008.
Doktora, K.Yaşar, "Kaşar Peyniri Özellikleri Üzerine Mikrobiyel Rennet ve Rekombinat Kimozin Kullanımı ve Olgunlaşma Süresinin Etkileri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Şubat, 2007.
Yüksek Lisans, E.Esmek, "Kefir benzeri İçecek Üretiminde Peyniraltı Suyunun Kullanım Olanakları", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2014.
Yüksek Lisans, M.Kalender, "FARKLI ORANLARDA İNÜLİN İLAVESİNİN YAĞI AZALTILMIŞ SÜZME YOĞURT ÜRETİMİ ÜZERİNE ETKİSİ ", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2014.
Yüksek Lisans, E.Yedikardaş, "Kayısı Lifi Katkılı Enerjisi Azaltılmış Yoğurt Üretimi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Mayıs, 2010.
Yüksek Lisans, E.Çinar, "Tekirdağ İlinde Satışa Sunulan Çilekli ve Sade Dondurmaların Mikrobiyolojik Özelliklerinin Araştırılması", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Aralık, 2010.
Yüksek Lisans, M.Soltani, "İranda Üretilen Kurut ve Bazı Kurut Ürünlerinin Kalite Özellikleri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Aralık, 2009.
Yüksek Lisans, S.Polat, "Farklı Starter Kültür Kullanılarak Üretilen Ayranların Kalite Özellikleri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Aralık, 2009.
Yüksek Lisans, M.Çayır, "Farklı Oranda Kayısı Lifi Kullanımının Probiyotik Yağsız Yoğurdun Özellikleri Üzerine Etkisi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Aralık, 2007.
Yüksek Lisans, F.Antepüzümü, "Bal ve Glikoz Şurubu Kullanımının Kahramanmaraş Tipi Dondurmaların Kalitesi Üzerine Etkileri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Şubat, 2005.
Yüksek Lisans, Y.Mayadalı, "Farklı Emülgatör ve Stabilizör Kullanımının Enerjisi Azaltılmış Dondurma Niteliklerine Etkisi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Şubat, 2004.
Yüksek Lisans, A.Kaçar, "Farklı Oranlarda Yağsız Kurumadde İçeren Enerjisi Azaltılmış Dondurmaların Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2002.
Yüksek Lisans, Ö.Gölge, "Antimikrobiyel Madde İlavesinin Yoğurtların Raf Ömrü ve Özellikleri Üzerine Etkileri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Aralık, 2002.
Yüksek Lisans, D.Say, "İnek ve Keçi Sütlerinden Üretilen Tuzlu Yoğurtların Özellikleri ve Bu Özelliklere Depolama Koşullarının Etkisi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Kasım, 2001.
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2018
Çukurova Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi