Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Mesleki Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR / GÖREVLER
Prof.Dr., ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, Ziraat Fakültesi, 2014 - Devam Ediyor
Doç.Dr., ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, Ziraat Fakültesi, 2009 - 2014
Yrd.Doç.Dr., ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, Ziraat Fakültesi, 2008 - 2009
Ögr.Gör.Dr., ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, Ziraat Fakültesi, 2005 - 2008
MESLEKİ ve İDARİ DENEYİMLER
MYO Müdürü, ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Kozan MYO, , 01.12.2014 - Devam Ediyor
VERDİĞİ DERSLER
Gıda Kimyası, Lisans, 2014-2015
Gıda Analizleri II, Lisans, 2013-2014
Enstrümental Analiz, Lisans, 2013-2014
YÖNETİLEN TEZLER
Doktora, S.Kesen, "NİZİP YAĞLIK VE KİLİS YAĞLIK ÇEŞİTLERİNDEN ELDE EDİLEN ZEYTİNYAĞLARININ AROMA-AKTİF MADDELERİ VE FENOL BİLEŞİKLERİ PROFİLLERİNİN BELİRLENMESİ ", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Mart, 2014.
Yüksek Lisans, M.Ayseli, "Türk Kahvesinin Aroma ve Aroma-Aktif Bileşikleri Üzerine İki Farklı Kavurma İşleminin Etkisi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Nisan, 2015.
Yüksek Lisans, M.Tetik, "Öküzgözü şaraplarında Sıkma İşleminin Aroma Maddeleri ve Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Mayıs, 2014.
Yüksek Lisans, B.Bağatar, "Ticari Saccharomyces cerevisiae mayasının Emir Üzümünden elde edilen şarabın aroma-aktif bileşikleri üzerine etkileri ", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2011.
Yüksek Lisans, E.Sürücü, "Osmanlı, Camarosa ve CamarosaxOsmanlı çileklerinin aroma bileşimlerinin belirlenmesi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2010.
Yüksek Lisans, Ö.Sincar, "Kalecik Karası üzümlerinden kırmızı şarap üretiminde soğuk maserasyon uygulamasının aroma ve antosiyanin bileşikleri üzerine etkileri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Mart, 2010.
Yüksek Lisans, O.Uçkun, "Narenciye ve Geven Ballarının Aroma ve Aroma-Aktif Bileşiklerinin Belirlenmesi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Ekim, 2010.
Yüksek Lisans, G.Çayhan, "Doğu Akdeniz'den Avlanan Kefal (Mugil cephalus) Balığının Aroma-Aktif Bileşikleri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Temmuz, 2009.
Yüksek Lisans, A.Sönmezdağ, "Doğal yöntemle ve etilen uygulamasıyla olgunlaştırılan Grand Naine muzlarının aroma bileşimlerinin belirlenmesi", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Kasım, 2009.
Yüksek Lisans, D.Sezgin, "İki farklı şarap mayasının portakal şarabının aroma maddeleri üzerine etkileri", ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ , Kasım, 2009.
JÜRİ ÜYELİKLERİ
Atama, Yrd. Doç.Atama, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Şubat, 2014
Atama, Yrd. Doç.Atama, Adana Bilim veTeknoloji Üniversitesi, Ekim, 2013
Atama, Yrd. Doç. atama, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Ağustos, 2013
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2018
Çukurova Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi